ons bedrijf

Mijn vader is in 1956 begonnen als zilversmid en zodoende werd het vak mij met de paplepel ingegoten.
Als tiener stond ik al te zagen en solderen en deed ik steeds meer werkzaamheden samen met mijn vader.
In 1970 kwam ik te werken als goudsmid op de diamantbeurs in Amsterdam waar ik tot eind 1975 ben gebleven maar, omdat ik steeds meer werk kreeg ben ik toen begonnen als zelfstandig goudsmid.
In 1998 kreeg ik een kans om een juwelierswinkel over te nemen en ben ik daar als goudsmid -juwelier verder gegaan tot 2017
De vele facetten van het vak hebben mij sterk aangetrokken en nog steeds werk ik met veel plezier in dit mooie ambacht.
In al die jaren heb ik gravures gedaan eerst met de hand en mechanische graveermachines maar in 1998 ook digitaal. Sinds die tijd  heb ik mijn hobby, fotografie,  kunnen combineren met mijn beroep, door ook foto’s in sieraden te graveren.
 De tijd staat niet stil en de techniek verbeterde zodat ik in 2016 een speciale fotolasermachine aanschafte waarmee ik nu echt goede fotogravures kan maken
Hoewel ik met de winkel ben gestopt heb ik mij nu toegelegd op de vervaardiging van  sieraden die voorzien kunnen worden van een lasergravure  zoals hangers ringen armbanden en diverse andere objecten  waarmee ik nog steeds met voldoening mij vak kan uitoefenen. Inmiddels werk ik voor vele bedrijven en particulieren en het doet mij plezier om u als klant te kunnen voorzien van de mooiste sieraden in goud en zilver voorzien van een exclusieve lasergravure.
Bert ten Brink

© 2020 - 2024 fotosieraad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel